Σχετικά με μας

Full House

H Full House Hospitality Solutions ιδρύθηκε το 2020 από τον Μανώλη Μανούσο και έχει έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρεία συνεργάζεται με τους πλέον έμπειρους επαγγελματίες στο χώρο της φιλοξενίας, της εστίασης και της διοίκησης ξενοδοχειακών μονάδων.

Με αφετηρία την πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, αξιοποιούμε την εις βάθος γνώση του ξενοδοχειακού χώρου και δημιουργούμε συνεργασίες εμπιστοσύνης με ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, θεσμικούς ή ιδιώτες επενδυτές στην Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα. Η Full House Hospitality Solutions προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών σε ξενοδοχεία: συμβουλευτική υποστήριξη, διαχείριση, μάρκετινγκ, βελτιστοποίηση πωλήσεων, προετοιμασία για το άνοιγμα, επίβλεψη κατασκευής & ανακαίνισης κ.ά.

Μανώλης Μανούσος

Ο ιδρυτής της Full House Hospitality Solutions, Μανώλης Μανούσος, διαθέτει 40 χρόνια επαγγελματικής πορείας στον χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας, έχοντας εργαστεί σε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Τα τελευταία 30 χρόνια κατείχε τη θέση του Αντιπρόεδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου μεγάλου ξενοδοχειακού ομίλου της Κρήτης, με πολλές βραβεύσεις και διακρίσεις. Είναι αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδοχείων Ηρακλείου και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του WE DO LOCAL.

Ο Μανώλης Μανούσος καταθέτει στη Full House Hospitality Solutions την πολυετή εμπειρία και τις ηγετικές και οργανωτικές του ικανότητες. Μαζί με την ομάδα έμπειρων συνεργατών που συντονίζει παρέχει ένα ολιστικό πλαίσιο υπηρεσιών διαχείρισης, οργάνωσης, μάρκετινγκ και πωλήσεων ξενοδοχείων.